В Житомирській області ДАІ інформ

В Житомирській області ДАІ інформ

09.07.15 11:06 0 687


63 порушення Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 11 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння. За минулу добу зафіксовано 3 дорожньо-транспортну пригоду, в якій 5 людей отримали тілесні ушкодження.

Близько 14.00 07.07.2015 в м. Житомирі по вул. Максютова, 182, водій автомобіля KIA SOUL, житель Житомирської області, 1982 р.н., рухаючись в напрямку виїзду з м. Житомира, скоїв наїзд на малолітню Стеблій Вікторію Василівну, жительку м. Житомира, 2008 р.н., яка раптово вибігла на проїзну частину дороги. Внаслідок ДТП дитина отримала тілесні ушкодження у та доставлена до медичного закладу.Близько 16.00 07.07.2015 на 213 км а/д Київ-Ковель, поблизу с. Жубровичи, Олевського району, водій автомобіля VOLKSWAGEN, житель м. Ковель, Волинської області, 1982 р.н., непрацюючий, не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням, вчинив з'їзд на узбіччя в результаті чого сталось перекидання автомобіля. Внаслідок ДТП водій та два пасажири отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу. Близько 17.00 07.07.2015 поблизу с. Кам'янка, Житомирського району, під'їзної дороги до м. Житомира, водій скутера YAMAHA JOG, жителька м. Житомира, 1966 р.н.,, рухаючись в напрямку с. Кам'янка не вибрала безпечної швидкості руху та не впоралась з керуванням, внаслідок чого впала на проїзну частину. Внаслідок ДТП, водій скутера отримала тілесні та доставлена до медичного закладу.

Шановні громадяни! Аналізуючи ситуацію, яка склалась на автошляхах області слід зазначити, що більшість дорожньо–транспортних пригод виникає через недотримання водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху. І перед тим, як сісти за кермо будь–якого транспортного засобу, необхідно замислитись чи варто ризикувати своїм життям. Адже, здавалося, незначне порушення може мати надзвичайно тяжкі наслідки.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: У Житомирському районі ...

КОМЕНТАРІ