На Хмельниччині старокостянтинівський молочний завод вклав у реконструкцію 40 мільйонів доларів

На Хмельниччині старокостянтинівський молочний завод вклав у реконструкцію 40 мільйонів доларів

09.07.15 16:50 0 694
Про це під час представлення потужностей підприємства голові облдержадміністрації Михайлу Загородному повідомив керівник ДП «Старокостянтинівський молочний завод» Юрій Гордійчук.

За його словами, починаючи з 2002 року були вкладені ці кошти, повністю було реконструйовано приймальне відділення, сушку, апаратний та парний цехи. «За рахунок того, що поставили випарку та нову сушку зменшили використання газу на 60-70 відсотків. Зараз в розробці проект, що стосується використання альтернативних засобів для опалення – це щепа, або пелети», - сказав керівник заводу.

Завод розрахований на виробництво 320 тонн молока на добу, а сирцех - на 120 тонн на добу.

ДП «Старокостянтинівський молочний завод» - дочірнє підприємство ПрАТ «Укпродукт Груп» (Київ, Україна), провідний дистриб'ютор високоякісної брендованої молочної продукції в Україні та на зовнішніх ринках.

ДП «Старокостянтинівський молочний завод» виготовляє широкий асортимент молочної продукції - масло вершкове, спреди, тверді сири, сухе молоко та інше. Сухе молоко постачається як в Україну так і за кордон (як правило країни близького сходу).

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Житомира із зони АТО ...
Наступна новина: Внаслідок ДТП на трасі ...

КОМЕНТАРІ