На Хмельниччині рятувальники нагадали громадянам,як безпечно поводитися на воді

На Хмельниччині рятувальники нагадали громадянам,як безпечно поводитися на воді

09.07.15 15:29 0 513
Вода не перестає відбирати людські життя. Нажаль, інколи легковажне ставлення до власної безпеки призводить до летальних випадків. Щоб вкотре нагадати відпочиваючим правила безпеки, дотримання яких дозволить уникнути біди, 6 липня співробітники 24-го державного пожежно-рятувального поста відвідали водні об’єкти Білогірського району.

Рятувальники розповідали громадянам, яких зустрічали у ході рейду, основні умови безпеки: це правильний вибір місць для купання, вміння дорослих та дітей плавати, суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах, контроль поведінки дітей у воді з боку дорослих тощо. «Не заходьте у воду в незнайомому для вас місці, уникайте води із швидкою течією, не заходьте у річку напідпитку та ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах», – зауважували співробітники ДСНС України.

Щоб громадяни не забували про життєво важливі правила та дотримувалися їх, рятувальники розповсюджували серед відпочиваючих тематичні пам’ятки та листівки.

Білогірський районний сектор

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У 65-річної мешканки ...

КОМЕНТАРІ