Хмельницька область: за добу на водоймах регіону виявлено 6 загиблих осіб

Хмельницька область: за добу на водоймах регіону виявлено 6 загиблих осіб

09.07.15 14:57 0 705
З початку 2015 року на водних об’єктах Хмельницької області виявлено 35 загиблих осіб, з них одну дитину.

7 липня у річці с. Великий Скнит місцеві мешканці вилучили з води 38-річного жителя с. Рівки Славутського району, який пізно увечері 5 липня пішов із дому та не повернувся, вранці наступного дня його речі знайшли на березі водойми. Наразі правоохоронці розслідують причини трагедії.

Цього ж дня, о 08:44 рятувальникам Старокостянтинівщини повідомили про те, що пішов з дому та не повернувся 20-річний мешканець с. Нападівка. За попередньою інформацією, чоловік міг потонути в ставку с. Березневе Старокостянтинівського району. То ж необхідна допомога у пошуку зниклого.

З водойми тіло вилучили працівники 19-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Старокостянтинів, які обстежили дно ставка в радіусі 50 кв. м. Тіло направлено на судмедекспертизу до Старокостянтинівської центральної районної лікарні.

7 липня на ставку с. Осламів Віньковецького району рибалки виявили тіло місцевого 36-річного мешканця. Об 11:30 рятувальникам повідомили про те, що ще зранку чоловік рибалив на цій водоймі. Через деякий час чоловіки витягли тіло на берег. Обставини трагедії з’ясовують правоохоронні органи.

7 липня на ставку с. Осламів Віньковецького району рибалки виявили тіло місцевого 36-річного мешканця. Об 11:30 рятувальникам повідомили про те, що ще зранку чоловік рибалив на цій водоймі. Через деякий час чоловіки витягли тіло на берег. Обставини трагедії з

Того ж дня, на ставку поблизу с. Нестерівці Дунаєвецького району потонув 54-річний чоловік. О 17:15 на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Дунаївці зателефонував черговий Дунаєвецького райвідділу міліції та повідомив про подію.

Рятувальники, які прибули на місце пригоди за допомогою пристрою «Кішка» обстежили 0,7 га дна ставка. Під час пошуку 7 липня тіла не знайшли. Вже вранці, 8 липня рятувальникам зателефонували місцеві мешканці та повідомили, що знайшли у водоймі тіло.

Близько 21:00 7 липня на ставку в с. Кузьмин Красилівського району втопився 42-річний чоловік. Тіло, загиблого було піднято на берег місцевими жителями та доставлено до районної лікарні для проведення судмедекспертизи.

А о 20:44 на пункт зв’язку 39-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що на ставку в с. Лісогірка Городоцького району потонув 24-річний мешканець м. Городок. Того ж дня, місцеві рятувальники за допомогою надувного човна, «кішки» та рятувальної мотузки здійснили пошуки тіла загиблого, але знайти чоловіка не вдалось. Зранку, 8 липня пошуки продовжили працівники Групи водолазної служби Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які після обстеження дна ставка, підняли тіло на поверхню.

Шановні громадяни!

Не купайтеся у незнайомому для вас місці; уникайте води із швидкою течією; не заходьте у воду у стані алкогольного сп’яніння; ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах; не пірнайте з берега, гірки, дерева; у воду слід входити повільно та обережно; відпочивайте там, де є рятувальні служби; слідкуйте за дітьми: їхня поведінка у воді непередбачувана; утримуйтесь від далеких запливів: переохолодження – головна причина трагічних випадків.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Тернопільська область: вода ...

КОМЕНТАРІ