На Прикарпатті втопився ще один чоловік

На Прикарпатті втопився ще один чоловік

09.07.15 10:26 0 594
Трагедії на воді на Івано-Франківщині трапляються все частіше. У ніч з 6 на 7 липня у ставку села Дубки Городенківського району втопився 29-річний чоловік. Його тіло було знайдено водолазами відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області о 10:00 7 липня.

За останні дні водойми Прикарпаття забрали уже чимало життів. 5 липня в річці Бистриця Солотвинська в селі Підгір’я Богородчанського району виявлено тіло 17-річного хлопця, жителя села Росільна. Тіло потопельника направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

У річці Сівка в селищі Войнилів Калуського району втопився чоловік. 5 липня у місцевому ставку села Підгайчики Коломийського району потонув місцевий житель 1977 року народження.

Як і раніше, основною причиною смерті людей на водоймах є їхня необережність, необачність, надмірна самовпевненість.

Управління ДСНС в Івано-Франківській області вкотре наголошує, що основними умовами безпеки на воді є: правильний вибір обладнаних місць для купання; суворе дотримання правил поведінки під час купання та катання на плавзасобах. Суворо забороняється залазити на попереджувальні знаки, стрибати у воду з човнів, катерів, пірнати з містків, дамб чи високих берегів. Не слід влаштовувати у воді ігри. Не рекомендується відпочивати поблизу крутих, стрімких і зарослих густою рослинністю берегів. Особливого нагляду під час відпочинку поблизу річок, озер чи водойм потребують діти. Як свідчить статистика дитячих трагедій, у воді тонуть саме ті, хто ще не вміє добре плавати, і при цьому заходить у велику воду.

Отож, щоб відпочинок на воді був для Вас безпечним, дотримуйтеся порад рятувальників.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: 11.07 в Рівному відбудеться ...

КОМЕНТАРІ