Хмельницькі правоохоронці затримали зловмисників,які вчинили розбійний напад на інваліда

Хмельницькі правоохоронці затримали зловмисників,які вчинили розбійний напад на інваліда

09.07.15 12:47 0 538
31-річна мешканка Старокостянтинова разом із 30-річний напарником увірвалися до квартири воїна-афганця, побили його і відібрали більше тисячі гривень.

Затримали кримінальний дует впродовж години після скоєння злочину. Оперативники буквально «зняли» їх із таксі, яке вже вирушало із міста. Обоє — раніше судимі. У жінки судимість непогашена — вона не сплатила призначений судом штраф за крадіжку мобільного телефону.

Того дня близько 18.00 години вони вибили двері і увірвалися у квартиру до потерпілого. Побили його та, погрожуючи скинути з 4-го поверху, відібрали 400 гривень та банківську картку, з якої зняли ще 700.

Після втечі нападників потерпілий на деякий час втратив свідомість, а коли прийшов до тями, одразу зателефонував до Красилівського райвідділу міліції і через годину розбійників затримали.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Жінка наразі перебуває під вартою, її напарнику міру запобіжного заходу буде обрано найближчим часом.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Хрещення Руси-України ...
Наступна новина: 10 липня в ...

КОМЕНТАРІ