У Тернополі облаштовують місця для паркування велосипедів

У Тернополі облаштовують місця для паркування велосипедів

09.07.15 13:30 0 578
У Тернополі розпочали облаштовувати додаткові місця для паркування велосипедів, які здійснюють у рамках соціального проекту «Вуличний ринок» за сприяння Тернопільської міської ради. Першу таку парковку облаштували біля тернопільського замку, яка розрахована на шість велосипедів.

Радник міського голови з питань розвитку велоінфраструктури міста, активіст організації «ВелоТернопіль» Юрій Суходоляк розповідає, що ця парковка суттєво відрізняється від інших, адже проектували її активісти, враховуючи власний досвід та усі напрацювання з цього питання і вона не пошкоджує раму велосипеда.

Протягом місяця активісти хочуть облаштувати ще п’ять таких велопарковок - на сквері Миру, на бульварах Дмитра Вишневецького, Данила Галицького та ін.

Нагадаємо, що міський голова Сергій Надал підтримав концепцію розвитку вело інфраструктури у місті, карту доріжок та парковок, яка була презентована у рамках проекту «ВелоТернопіль». У концепції заплановано, що у наступні роки у Тернополі повинно бути прокладено близько 100 км велодоріжок. Уже цього року повноцінні велодоріжки з’являться у новому парку «Здоров’я», який облаштують на масиві «Дружба», а наступні роботи з розвитку велоінфраструктури будуть реалізовуватися почергово.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Понад 70 ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ