У Тернополі стартував чемпіонат України з боксу серед юніорів 2015

У Тернополі стартував чемпіонат України з боксу серед юніорів 2015

09.07.15 10:56 0 627
Голова обласної ради Василь Хомінець привітав учасників змагань: «Успішними виступами у найпрестижніших міжнародних змаганнях Європи, світу та Олімпійських іграх боксери України довели своє право вважатися одними із лідерів світового боксу. Не пасуть задніх і наші юніори, систематично переможно виступаючи на змаганнях. Тож вітаю усіх українських боксерів, весь колектив тренерів і фахівців боксу Тернопільської області з початком Чемпіонату. Ми горді з того, що Тернопільщина виховала переможця. Адже Віктор Петров — бронзовий призер Європейських ігор ( у Баку)! Він приніс у копілку збірної бронзову медаль.

Тернопільська обласна рада підтримує розвиток цього виду спорту. Завдяки спільній та плідній роботі з тернопільською федерацією становлення боксу на Тернопільщині набуває державного масштабу, що одразу відображається на успіхах спортсменів нашого краю. А підтверджує це те, що такий масштабний Чемпіонат відбувається саме у Тернополі. Дуже раді з того, що у змаганнях беруть участь команди з Донбасу та Луганська. Переконаний, що незабаром приєднаються і кримські боксери. Тож бажаю усім перемог, успіхів та вагомих внесків у розвиток українського боксу».

Довідково: Змагання вперше проходитимуть у Тернополі з 6 по 12 липня у Тернополі (вул. Львівська, ТНЕУ). Участь у Чемпіонаті беруть боксери 1999-2000 року народження з різних куточків України, понад 250 учасників.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: На Вінниччині порівняно з ...

КОМЕНТАРІ