Чернівці: Олексій Каспрук та мешканці вулиці Степового уклали угоду про співпрацю

Чернівці: Олексій Каспрук та мешканці вулиці Степового уклали угоду про співпрацю

10.07.15 09:13 0 715
Протокол намірів підписали міський голова Олексій Каспрук та мешканці вулиць Якова Степового та Вашківської. Мешканці і міський голова спільно визначили план і графіки асфальтування цих вулиць. На асфальтування цієї дороги мешканці очікували майже 40 років і лише зараз дочекалися початку робіт.

Міського голову Олексія Каспрука запросили , щоб узгодити план проведення ремонтних робіт у цьому році , оскільки думки мешканців щодо черговості їх виконання розділилися. Частина людей наполягає на тому, що асфальтування потрібно розпочинати з кінця вулиці Я.Степового, окремі просять заасфальтувати ділянку вулиці Вашківської, яка найбільш незручна для школярів у зимовий період, інші вважають, що роботи взагалі не потрібно розпочинати, допоки у бюджеті не буде передбачено коштів, яких вистачить відремонтувати всю дорогу на цих вулицях.

Міський голова Олексій Каспрук запропонував мешканцям створити вуличний комітет, який дозволить їм згуртуватися, більш ефективного і оперативно вирішувати наболілі питання мікрорайону, забезпечувати громадський контроль за ремонтними роботами.

За результатами обговорення спільно вирішено роботи з асфальтування гравійного покриття на цій дорозі розпочати на вулиці Я.Степового від будинку №79. На їх виконання буде спрямовано 340 тис. грн.

Під час внесення змін до міського бюджету за результатами першого півріччя міський голова Олексій Каспрук від імені мешканців вулиці Я.Степового пропонуватиме сесії міської ради для продовження ремонтних робіт на цій вулиці додатково виділити ще 750 тис. грн.

Виконання робіт на вулиці Вашківській буде проведено після завершення асфальтування гравійної ділянки на вул. Я.Степового.

Департаменту ЖКГ міської ради вказано посилити контроль за дотриманням графіку поливу гравійних доріг, особливо у вихідні дні.

Мешканців також проінформовано про відповідальність за облаштування та утримання у належному стані прилеглих до їх будинків шанців. Відділу з питань благоустрою і санітарно-екологічного стану Шевченківської районної ради доручено допомогти їм в організації цих робіт.

Міський голова Олексій Каспрук звернув увагу, що у 2007-2015 роках у Чернівцях діяла Програма асфальтування гравійних доріг, завдання якої не були виконані. «Приклад цих двох вулиць свідчить, що продовження фінансування цієї програми є вкрай важливим. Лише на асфальтування всієї дороги на вулиці Вашківській та Степового, якою проходить автобусний маршрут потрібно 7,5 мільйона гривень. Сподіваюся, що при формуванні бюджету на наступний рік депутатський корпус дослухається до мешканців і кошти на завершення робіт буде передбачено», – заявив Олексій Каспрук.

«Завжди готовий відповідати за взяті зобов'язання, відстоювати ініціативи чернівчан. Приємно, що люди не стоять осторонь проблем і активно, спільно з владою шукають найбільш оптимальні і ефективні шляхи їх вирішення. Така громадська підтримка цінна і корисна», – зазначив міський голова Олексій Каспрук.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Поисковики товаров в ...
Наступна новина: Продвижение групп в ...

КОМЕНТАРІ