Чернівці: Випускники університету третього віку отримали сертифікати

Чернівці: Випускники університету третього віку отримали сертифікати

10.07.15 15:19 0 655
Випускникам Університету третього віку 2014-2015 навчального року у Галереї Ратуші вручили сертифікати про закінчення навчання.

Слухачів Університету привітав міський голова Олексій Каспрук. Він зазначив, що подібне навчання додає учасникам молодості, енергії, знань та нових друзів.

Цьогоріч Університет закінчили понад 70 чернівчан. У 2014-2015 навчальному році слухачі мали змогу навчатися на нових факультетах: основи медицини та здорового способу життя по напрямках «Основи активного довголіття» та оздоровча група «Ци-гун», факультет іноземних мов (вивчення англійської, румунської, та болгарської мови), астрологічний факультет, літературний факультет, психологічний факультет з практичними групами з арттерапії.

Довідково:

Університет уже третій рік діє на базі Чернівецького комунального територіального центру соціального обслуговування «Турбота». Основною метою діяльності Університету є збереження взаємодії людей похилого віку, людей з обмеженою життєдіяльністю з соціальним середовищем, та їх участь в активному суспільному житті громади.

Навчання проводиться на базі Центру, що знаходиться на вул. Університетській, 18. На базі обласної наукової бібліотеки ім. М.Івасюка та комунальної бібліотечної установи (філія №1) продовжує працювати факультет основ комп'ютерної грамотності.

Надання послуги «Університет третього віку» забезпечується безкоштовно із залученням викладачів навчальних закладів різних рівнів акредитації, фахівців місцевих органів влади, волонтерів та членів благодійних організацій, студентів, школярів, людей похилого віку, які одночасно можуть бути і слухачами Університету. У процесі навчання використовувались різні форми навчання: лекційні заняття з обговоренням, практичні заняття, дискусії, дебати, круглі столи, екскурсії, концерти тощо.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ