В Закарпатській області мукачівські пожежники ліквідували загорання на території колишнього деревообробного цеху

В Закарпатській області мукачівські пожежники ліквідували загорання на території колишнього деревообробного цеху

10.07.15 08:54 0 585
8 липня пожежа охопила територію колишнього деревообробного цеху, що знаходиться на вул. Пряшівській у Мукачеві. Загорання сухої трави й чагарників на земельній ділянці загальною площею 5 гектарів помітили водії проїжджаючих повз автомобілів. Вони о 16:15 і повідомили про подію до служби порятунку «101».

Для гасіння пожежі виїхали бійці 17-ї, 18-ї, 19-ї пожежно-рятувальних частин та добровільної церковної пожежної команди с. Дерцен. Оцінивши складність ситуації, представники ДСНС задіяли також пожежний поїзд Львівської залізниці. Спільними зусиллями вогнеборці о 19:35 локалізували загорання й о 23:45 – повністю його ліквідували.

Остаточну причину появи вогню з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – необережне поводження з вогнем. На місці події було видно свіжі сліди різання металу. Очевидно, невідомі особи розрізали металічні конструкції, що залишилися на території недіючого підприємства. Іскра потрапила на залишки деревини й підпалила їх. Внаслідок пожежі полум’я знищило відходи деревини, тирсу, сміття, суху траву та чагарники на площі 2 га. Завдані стихією збитки встановлюються.

Крім цього, протягом минулої доби суха трава тричі горіла на території Ужгородського району. Дві пожежі трапилися в с. Сторожниця й одна – у с. Оноківці. Загалом вогонь знищив понад 4 гектари сухої рослинності й чагарників.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Как незаконно можно ...

КОМЕНТАРІ