На Хмельниччині вантаж для бійців АТО

На Хмельниччині вантаж для бійців АТО

10.07.15 14:24 0 546
Черговий гуманітарний вантаж з Хмельниччини прибув у зону проведення антитерористичної операції. Цього разу благодійники привезли допомогу не лише бійцям, які захищають суверенітет України в Луганській та Донецькій областях, а й будівельникам фортифікаційних споруд. Нагадаємо, жителі Хмельниччини в рамках акції «Схід та Захід разом» збирають гуманітарну допомогу, яку привозять у зону проведення антитерористичної операції.

Допомогу та продукти: овочі, крупи, консервацію, сало, мед, печиво, інше отримали бійці 13 військових підрозділів.

«Хочу окремо подякувати за організацію та доставку цього вантажу голові обласної державної адміністрації Михайлу Загородному», - наголосив керівник Городоцької райдержадміністрації Віталій Кропивницький, який супроводжував вантаж.

«Городоччани надзвичайно серйозно ставляться до надання гуманітарної допомоги нашим воїнам. Цього разу воякам роздали ексклюзивний продукт законсервовану квасолю з м'ясом, що була виготовлена на Сатанівському консервному заводі», - сказав також він.

Загалом везли на Донеччину та Луганщину більше дванадцяти тонн вантажу. А ще — дитячі малюнки, сувеніри і обереги захисникам, пресу. Надзвичайно необхідний і дуже дефіцитний товар - воду привезли для наших земляків, які будують третю лінію оборони на Донеччині. У степу, де будівельники працюють цілий день - джерела немає. А та криниця у населеному пункті, де дислокуються, не встигає набирати воду.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заборгованість до ...
Наступна новина: На Тернопіллі рятувальники ...

КОМЕНТАРІ