В Житомирській області рятувальники надали допомогу у вилученні двох чоловіків із пошкоджених внаслідок ДТП автомобілів та ліквідації наслідків аварії

В Житомирській області рятувальники надали допомогу у вилученні двох чоловіків із пошкоджених внаслідок ДТП автомобілів та ліквідації наслідків аварії

10.07.15 14:57 0 543
08 липня о 08:44 на пункт зв’язку 19 державної пожежно-рятувальної частини м. Чуднів надійшло повідомлення від служби «102» про необхідність проведення аварійно-рятувальних робіт на місці дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на 5-му км автодороги Чуднів-Краснопіль поблизу с.Подолянці.

Черговий караул рятувальників оперативно виїхав для надання допомоги. На місці події вони побачили перевернений внаслідок ДТП автомобіль ВАЗ 2115, який загорівся. Крім того, потребував допомоги затиснений в іншому автомобілі постраждалий водій.

Особовим складом караулу одночасно проводилися аварійно-рятувальні роботи по вилученню за допомогою бензорізу потерпілого із автівки Джілі СК та гасінні палаючого легковика ВАЗ 2115. Пасажирка останнього була врятована випадковими очевидцями події одразу після аварії і доправлена до лікарні. Сильно затиснене в автівці тіло загиблого водія ВАЗу бійці ДСНС змогли вилучити вже після ліквідації пожежі за допомогою гідроножиць та бензорізу.

Усі обставини події з’ясовуються правоохоронцями.

Управління ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області на ...

КОМЕНТАРІ