Житомирщина: за добу по області зафіксовано 6 випадків займання сухостою

Житомирщина: за добу по області зафіксовано 6 випадків займання сухостою

10.07.15 10:15 0 585
8 липня о 13:30 на пункт зв’язку 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Брусилів надійшло повідомлення про пожежу сухої трави поблизу села Долинівка. Пожежу виявив мешканець села, саме він і зателефонував до служби порятунку «101».

По прибуттю до місця виклику рятувальники з’ясували, що горить сухостій на площі близько 2 га і полум’я розповсюджується в сторону будівель селян. Локалізувати пожежу вдалося о 13:49 та повністю ліквідувати о 14:45, цим самим врятувавши споруди.

Цього ж дня по області зафіксовано ще 5 випадків займання сухої рослинності: у Черняхівському районі – 2 та по одному в Коростенському, Овруцькому районах та у місті Коростень. Загиблих та травмованих немає. Наразі обставини всіх подій встановлюють фахівці.

Загалом з початку року це не перші випадки займання сухостою на відкритих територіях. З огляду на це, Управління ДСНС України у Житомирській області застерігає бути особливо обережним при поводженні з вогнем в спекотну пору року: очищати місце, призначене для вогнища, від сухої трави та сміття.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ