Наслідки негоди на Волині. Уточнена інформація станом на 15:00 9 липня 2015 року

Наслідки негоди на Волині. Уточнена інформація станом на 15:00 9 липня 2015 року

10.07.15 10:47 0 664
Починаючи з 22:30 8 липня 2015 року внаслідок складних погодних умов, що супроводжувались поривами сильного шквального вітру та випаданням опадів у вигляді дощу на території Волинської області у деяких районах трапилися надзвичайні події.

Зокрема, у Луцькому районі в селі Городище-2 частково розкрито покрівлі шести житлових будинків, а також частково зруйнована покрівля школи, дитячого садка та приміщення сільської ради. Крім цього, на території товариства «Городище» розкрито будівлю зерносховища, корівника та складських приміщень.

У селищі Торчин частково зруйновані покрівлі трьох житлових будинків, у селі Буяни частково розрушена покрівля одного житлового будинку (інформація уточнюється), у селі Кошів – двох приватних осель. У селі Садів часткового руйнування зазнали три житлових будинки та будівля місцевого дитячого садка.

У Локачинському районі часткове руйнування будинків та споруд зафіксовано у шести селах. Зокрема у селі Білопіль пошкоджено дахи 10 будинків, у селах Защитів та Конюхи розкрита покрівля 15 житлових будинків. У селі Привітне частково пошкоджені покрівлі на житлових будинках, а в селах Бубнів та Линів – 10.

У селі Топилище Іваничівського району пошкоджені покрівлі сільської ради, клубу, ФАПу, 3 житлових будинки. Крім того, повалено більше 50 дерев.

У селищі Іваничі на вулиці Зеленій повалені дерева на проїжджу частину дороги, ліквідація триває.

Уранці 9 липня проведено засідання районних комісій з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, сформовані групи з направлені на місця виникнення надзвичайної події для визначення остаточних збитків та обсягів руйнувань.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У тернопільському ...
Наступна новина: Львівщина: сокальська ...

КОМЕНТАРІ