В Івано-Франківській області рятувальники нагодилися вчасно

В Івано-Франківській області рятувальники нагодилися вчасно

10.07.15 09:42 0 592
Із яких лише ситуацій не доводиться визволяти людей і тварин працівникам пожежно-рятувальної служби. Недарма кажуть, що рятувальники – універсальні, а служба «101» уже давно стала народною. 8 липня о 16:35 на пункт зв’язку частини спеціальної пожежної техніки Управління ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення від занепокоєних мешканців вулиці Сухомлинського в обласному центрі. Там у металевій огорожі застряг безпритульний собака. Тварина кілька годин поспіль намагалася визволитися зі своєї пастки та жалібно скавчала.

Прибувши за кілька хвилин після прийняття тривожного виклику до місця події, рятувальники відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області за допомогою гідравлічного інструменту «HOLMATRO» розтиснули залізні прути огорожі та визволили собаку. Не вірячи у власне щастя, пес щодуху дременув із місця події.

Чергова варта державної пожежно-рятувальної частини № 16 міста Рогатин учора о 21:45 виїжджала в село Залужжя Рогатинського району для надання допомоги по звільненню проїжджої частини дороги від поваленого вітром дерева.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ