У Рівненській області працівники ДАІ затримали чоловіка,який травмував зі зброї жителя обласного центру (+фото)

У Рівненській області працівники ДАІ затримали чоловіка,який травмував зі зброї жителя обласного центру (+фото)

10.07.15 11:15 0 640


Працівники ДАІ міста Рівне оперативно розшукали автомобіль та затримали осіб, які підозрюються у нанесенні тілесних ушкоджень із застосуванням вогнепальної зброї.

близько 13-ї години на спецлінію «102» надійшло повідомлення 39-річного рівнянина, що на вулиці Фабрична під час розмови з його знайомим, останній вистрілив у його автомобіль марки «Ауді А6» з гвинтівки, схожої на карабін. У цей момент власник транспортного засобу знаходився у салоні. У результаті пострілу рівнянин отримав вогнепальне поранення ноги.

Також мешканець обласного центру повідомив, що зловмисники залишили місце події на автомобілі марки «Шевроле Субурбан» коричневого кольору з іноземними номерними знаками.

На розшук транспортного засобу та причетних до скоєння правопорушення осіб керівництво УМВС України в Рівненській області ввело план «Перехват». Черговий Державтоінспекції орієнтував всі наряди ДПС ДАІ , які в той час несли службу.

Уже за декілька хвилин інспектори ДАІ Рівного зупинили позашляховик на вулиці Відінській обласного центру. У салоні іномарки перебувало двоє чоловіків.

На місце події працівники ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Рівненського МВ УМВС.

Вогнепальну зброю, що знаходилась в автомобілі «Шевроле Субурбан», правоохоронці вилучили, а осіб, котрі знаходились в авто, доставили в Рівненський міськвідділ міліції.

Попередньо відомо, що у рівнянина стріляв 42-річний житель Придністров'я.

Наразі тривають слідчі дії.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: У Чернігові презентували ...

КОМЕНТАРІ