В Житомирській області бійці ДСНС врятували на пожежі незрячу бабусю та її сина

В Житомирській області бійці ДСНС врятували на пожежі незрячу бабусю та її сина

11.07.15 15:27 0 685
9 липня о 21:11 на пункт зв’язку 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Овруч надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на чотири господаря, що знаходиться на одній із вулиць районного центру.

До служби порятунку «101» зателефонувала жінка, яка стала очевидицею події. У повідомленні вона зазначила, що в оселі перебуває господиня зі своїм сином.

По прибуттю надзвичайників до місця виклику було встановлено, що займання сталося в 2-х кімнатній квартирі. Двері в помешкання були зачинені зсередини, тому вогнеборцям довелося відчиняти їх за допомогою спеціального обладнання. Зайшовши в приміщення та провівши розвідку, бійці ДСНС виявили жінку та вивели її на свіже повітря. Нею виявилась незряча 87-річна власниця житла. Як з’ясувалося саме вона відчула запах диму, про що повідомила подругу, яка в свою чергу сповістила про подію пожежних. Окрім того в помешканні надзвичайники також виявили 56-річного сина власниці, якого також вивели із задимленого приміщення. Чоловік був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Від допомоги медиків мати із сином відмовилися.

Вже о 21:20 займання вдалося ліквідувати. Вогонь встиг пошкодити лише крісло в кімнаті. Решту помешкання надзвичайники вберегли від руйнування.

За попередньою версію, займання сталося через необережність під час куріння в нетверезому стані. Наразі фахівці встановлюють остаточні обставини пригоди.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькому ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ