На Вінниччині розпочинається вступна кампанія

На Вінниччині розпочинається вступна кампанія

11.07.15 12:01 0 595
З 10 липня виші Вінниччини починають прийом заяв та документів у паперовій або електронній формі від вступників. Прийом заяв від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти триватиме до о 18.00 годині 31 липня. Особи, які мають бажання скласти вступні екзамени у вищих навчальних закладах, зможуть це зробити до 18.00 годині 24 липня. Співбесіди та вступні екзамени проводитимуться з 25 до 31 липня. Творчі конкурси проводитимуться у кілька сесій з 21 липня до 31 липня, а вступні екзамени – з 25 липня до 31 липня.

Згідно з «Умовами прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2015 році» рейтинговий список вступників, які вступають для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та ступеня бакалавра, із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення оприлюднюється не пізніше 12.00 години 04 серпня. Зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти відбувається за державним замовленням не пізніше 12.00 години 10 серпня, а за кошти фізичних та юридичних осіб (за умови виконання державного замовлення відповідного напряму (спеціальності) не пізніше 17 серпня.

На час проведення вступної кампанії до вищих та професійно-технічних навчальних закладів області при Департаменті освіти і науки облдержадміністрації створено обласний громадський оперативний штаб «Вступна кампанія – 2015». Штаб створено з метою забезпечення контролю за проведенням вступної кампанії та забезпечення інформаційної підтримки. Консультаційний телефон оперативного штабу з питань вступу – (0432) 35-10-98.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі підписано ...

КОМЕНТАРІ