На Хмельниччині фахівці цивільного захисту спланували роботу на ІІІ квартал 2015 року

На Хмельниччині фахівці цивільного захисту спланували роботу на ІІІ квартал 2015 року

11.07.15 08:01 0 597
10 липня 2015 року під головуванням начальника управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації Данилюка Євгена Дмитровича проведено збір-нараду з начальниками управлінь, відділів, секторів, головними спеціалістами з питань ЦЗН райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських (міст обласного значення) рад з підведення підсумків роботи за І півріччя 2015 року та визначення основних завдань на ІІІ-й квартал 2015 року.

На нараді були присутні особовий склад управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації, начальники управлінь, відділів, секторів, головні спеціалісти з питань ЦЗН міст обласного значення та районів області, начальники штабів обласних спеціалізованих служб цивільного захисту, т.в.о. начальника Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області підполковник служби цивільного захисту Бондар Д.В., т.в.о. начальника Навчально-методичного центру БЖД – Закреницький А.А.

В ході наради проведено аналіз діяльності органів управління у сфері цивільного захисту райдержадміністрацій та виконавчих комітетів міських (міст обласного значення) рад щодо реалізації державної політики у сфері цивільного захисту у І півріччі 2015 року.

Нарадою визначено, що міськими та районними ланками територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту протягом І-го півріччя 2015 року вживались організаційні та практичні заходи, спрямовані на забезпечення сталої діяльності територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в режимі підвищеної готовності, виконання плану заходів з підготовки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2015 рік. Забезпечено готовність сил і засобів цивільного захисту до реагування на можливі надзвичайні ситуації та ліквідації їх наслідків, навчання населення способам захисту у разі виникнення надзвичайних ситуацій, несприятливих побутових або нестандартних ситуацій та організацію відповідних тренувань.

В цілому організацію роботи органів управління територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту в І-му півріччі 2015 року визначено такою що відповідає вимогам.

На нараді обговорено шляхи вирішення проблемних питань пов'язаних з :

- удосконаленням системи оповіщення населення про надзвичайні ситуації;

- створенням, накопиченням та використанням матеріального резерву на ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій, а також коштів резервного фонду;

- приведення в належний стан захисних споруд цивільної захисту та їх готовності для використання за призначенням;

- плануванням та проведенням заходів з евакуації населення при виникненні надзвичайних ситуацій;

- організація навчання посадових осіб з питань цивільного захисту;

- попередженням загибелі людей на водних об'єктах та організацією роботи аварійно – рятувальних станцій;

- організацією основних заходів з підготовки до осінньо – зимового періоду 2015-2016 років.

Нарада проходила у формі конструктивного діалогу в ході якого працівники, які досягли успішних результатів з зазначених питань, ділились практичним передовим досвідом, надавали пропозиції, щодо подальшого удосконалення роботи.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ