На Хмельниччині рятувальники здійснили рейди в місцях масового відпочинку людей на водних об’єктах

На Хмельниччині рятувальники здійснили рейди в місцях масового відпочинку людей на водних об’єктах

11.07.15 12:56 0 591
Впродовж останніх тижнів на території області зберігається тепла сонячна погода, яка у багатьох мешканців краю викликає бажання відпочити біля річок і водоймищ. Вода – чудодійний засіб оздоровлення організму. Та для того, щоб це дозвілля принесло тільки користь, необхідно дотримуватись певних правил, адже цього року на території Кам’янець-Подільського району вода вже забрала життя п’ятьох людей.

Тому, днями працівники 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області проводили інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил безпеки під час відпочинку на воді. Під час рейдів рятувальники розповсюджували серед відпочиваючих листівки та пам’ятки застережливого характеру. Зосереджували увагу на безпеці дітей під час відпочинку та ознайомлювали людей з методами надання долікарської допомоги постраждалим на водних об’єктах.

Шановні громадяни!рятувальники ДСНС вкотре звертаються до Вас із застереженням бути обережними під час відпочинку на воді, дотримуватись правил безпеки на воді, привчайте до цього дітей та не залишайте їх без нагляду. Цінуйте життя та нехтуйте порадами рятувальників

2 ДПРЗ ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині 23 твори ...
Наступна новина: У Рівненській області у ...

КОМЕНТАРІ