У Рівненській області у Залужжі провели виїзну акцію служби зайнятості

У Рівненській області у Залужжі провели виїзну акцію служби зайнятості

11.07.15 12:59 0 675
Уже не вперше Дубровицький районний центр зайнятості проводить виїзну акцію в сільську місцевість з метою інформування населення про напрямки роботи служби зайнятості, стан ринку праці, права та можливості працевлаштування громадян.

7 липня такий захід відбувся на території Залузької сільської ради. Місцем проведення було обрано навчально-виховний комплекс.

Під час зустрічі з мешканцями села фахівці служби зайнятості поінформували про соціальні послуги, які надає служба зайнятості, стан ринку праці району, організацію професійного навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, видачу ваучера для підтримання конкурентоспроможності громадян віком старше 45 років, можливість скористатися одноразовою виплатою допомоги по безробіттю для зайняття підприємницькою діяльністю, ознайомили з Порядком підтвердження результатів неформального професійного навчання осіб за робітничими професіями.

Школярі у цікавій розважальній формі ознайомилися зі світом професій: розгадували загадки, ребуси, взяли участь у різноманітних конкурсах та іграх. Найактивніші та найкмітливіші отримали подарунки. Учні старших класів пройшли тестування на визначення своїх професійних нахилів.

Майстер виробничого навчання Оксана Мороз провела презентацію Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та показала майстер-клас за професією «Вишивальниця».

Всі учасники заходу отримали інформаційні матеріали, а також буклети служби зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Тернопільські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ