На Тернопіллі підписано Меморандум про співробітництво

На Тернопіллі підписано Меморандум про співробітництво

11.07.15 12:06 0 565
Голова обласної ради Василь Хомінець підписав Меморандум про співробітництво Тернопільської обласної ради та територіальним відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Тернопільській області, яке представляв його голова Ігор Дутка. Цей документ є публічною угодою та декларує спільне прагнення втілювати у життя ефективні форми співпраці для створення сприятливих умов розвитку підприємництва на теренах області.

Голова обласної ради переконаний, що Меморандум дасть додаткові можливості для вивчення проблемних питань та інформування громадськості у сфері підприємницької діяльності. «А відтак, – вважає Василь Хомінець, – сприятиме розширенню можливостей впливу громади на поліпшення інвестиційного клімату в краї. Ми маємо докласти усіх зусиль та спільних дій, спрямованих на створення атмосфери довіри та партнерських відносин між платниками податків та органами влади. Адже саме платники податків закладають економічну основу розвитку суспільних відносин у державі».

У свою чергу Ігор Дутка зауважив: «Нам спільно необхідно активізувати роботу щодо інформування платників податків про всі програми економічного напрямку, які приймаються обласною радою. Ми разом будемо проводити для платників семінари, засідання «круглого столу», зустрічі з представниками бізнесу тощо. Підписання Меморандуму – це один із кроків, який надає можливість сторонам будувати діалог порозуміння та створювати мікроклімат взаємної довіри між представниками бізнесу та влади».

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині ...
Наступна новина: Компрессорная техника от ...

КОМЕНТАРІ