рятувальники ліквідовували умовну пожежу на «Рівне-Борошно»

рятувальники ліквідовували умовну пожежу на «Рівне-Борошно»

11.07.15 09:58 0 627
10 липня на території приватного акціонерного товариства «Рівне – Борошно», яке розташоване по вулиці Біла в обласному центрі, рятувальники провели тактико-спеціальні навчання. Метою проведення навчань було організація та тактика гасіння пожеж, ліквідація надзвичайних ситуацій на об’єкті зберігання та переробки зерна.

За тактичним задумом, внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час проведення монтажних робіт, виникла пожежа у надсилосній галереї елеватора. Вогонь почав швидко поширюватись у бік робочої вежі. На момент виникнення пожежі в будівлі елеватора перебували 5 чоловік. Черговий персонал «Рівне – Борошно» повідомляє про пожежу за номером «101», проводить евакуацію людей та відключає електромережу. Добровільна пожежна дружина об’єкта приступає до ліквідації пожежі первинними засобами пожежогасіння.

За декілька хвилин на місце події прибули вогнеборці 2-ї державної пожежно-рятувальної частини. З одночасною ліквідацією пожежі, бійці Держслужби з НС в апаратах захисту органів дихання приступили до порятунку людей.

Завдяки професійним діям працівників підприємства та рятувальників, вогонь швидко вдалося приборкати на допустити його розповсюдження за межі елеватора. Врятованим працівникам була надана кваліфікована медична допомога.

За короткий термін часу технологічний процес на «Рівне-Борошно» був повністю відновлений.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое ...
Наступна новина: На Вінничині під час пожежі ...

КОМЕНТАРІ