Менше двох годин знадобилося львівським правоохоронцям,щоб затримати грабіжника

Менше двох годин знадобилося львівським правоохоронцям,щоб затримати грабіжника

11.07.15 16:59 0 740
Відповідно до статті 186 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до шести років позбавлення волі.

До Залізничного райвідділу міліції, 9 липня о 10:00, звернулася львів'янка. Жінка розповіла, що коли вона йшла по вулиці Петлюри, її пограбували. Невідомий чоловік зірвав з її шиї золоту цепочку.

«Коли я йшла по вулиці Петлюри, біля десятої години ранку, незнайома особа. проходячи повз мене, зірвала з моєї шиї золотий ланцюжок та втекла»,- розповіла потерпіла.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів, працівники міліції встановили та затримали чоловіка, котрий підозрюється у скоєнні грабежу.

«Ним виявився 21-річний місцевий мешканець, котрий вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. У скоєному підозрюваний зізнався. Золоту прикрасу він вже встиг здати в ломбард», - розповів т.в.о. начальника Залізничного райвідділу міліції майор міліції Роман Білик.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 (затримання уповноваженою особою) КПК України.

За словами підозрюваного, йому потрібні були гроші, тому коли він йшов по вулиці і побачив на шиї жінки цепочку, він вирішив її зірвати.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

«Найбільше я буду обурюватися, коли будуть казати, що наша міліція не працює і її треба міняти. Ті мужчини, які виїхали та складали протокол зі мною, допомогли мені прийти до себе. Крім того, міліціонери затримали злочинця, тому вони заслуговують на найкращі слова та на велику вдячність», - зазначила потерпіла жінка.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі голова ...

КОМЕНТАРІ