На Тернопіллі рятувальники запобігли нещасному випадку на воді

На Тернопіллі рятувальники запобігли нещасному випадку на воді

11.07.15 12:16 0 573
9 липня о 15:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на Тернопільському ставі на відстані 400 метрів від берега знаходиться людина, яка ймовірно самостійно не може доплисти суші. На виклик негайно вирушило чергове відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону. За допомогою човна рятувальники дісталися до потерпілого, та надали допомогу. Доправивши його на берег, передали працівникам швидкої медичної допомоги.

Як з’ясувалося, дана ситуація виникла через те, що колеги посперечалися між собою, чи зможе один із них подолати водне плесо Тернопільського ставу. Останнім часом такі випадки почастішали і, нажаль, багато із них закінчуються трагічно.

У ДСНС України у Тернопільській області вкотре звертається до жителів області з проханням не нехтувати застереженнями та дотримуватись елементарних заходів безпеки.

Не лізьте у воду в незнайомому для вас місці, уникайте води із швидкою течією, не заходьте у воду напідпитку, ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах; купаючись на “дикому пляжі” чи у незнайомому місці – не пірнайте з берега, гірки, дерева; у воду слід входити неспішно, обережно пробуючи дно ногою; купатися краще там, де є рятувальні служби; утримуйтеся від далеких запливів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ