Правоохоронці Львівщини на одержанні неправомірної вигоди викрили посадовця міської лікарні

Правоохоронці Львівщини на одержанні неправомірної вигоди викрили посадовця міської лікарні

11.07.15 17:20 0 664
Лікар однієї з міських лікарень Дрогобицького району був викритий працівниками Управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області спільно з обласною прокуратурою під час одержання неправомірної вигоди за надання медичних документів про непридатність до проходження служби у Збройних силах України. Факт зафіксований 9 липня.

Працівники міліції встановили, що лікар однієї з міських лікарень Дрогобицького району, який є також депутатом місцевої ради, вимагав від мешканця району 1000 доларів США за сприяння йому в одержанні медичних документів про непридатність до проходження служби у Збройних силах України.

Правоохоронці викрили посадовця під час одержання частини неправомірної вигоди в сумі 500 доларів США у службовому кабінеті.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Прес-служба ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УПЗСЕ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі голова ...
Наступна новина: Чернівці: Підручники для ...

КОМЕНТАРІ