Тернопільські рятувальники підвели підсумки закінчення навчального року

Тернопільські рятувальники підвели підсумки закінчення навчального року

11.07.15 13:09 0 577
Рятувальники – професія мужніх і сильних людей. Кмітливість, витримка, швидкий розум та стресостійкість – і це ще далеко не закінчений перелік якостей сучасного бійця.

Кожен представник цієї благородної професії зобов’язаний бути професіоналом, адже надзвичайно часто у його руках знаходяться долі і життя інших людей.

Тому по завершенню навчального року був проведений підсумковий контроль, де кожен рятувальник області показав свої теоретичні знання та практичні вміння і навички.

Цьогоріч у здачі заліків по підсумковому контролю приймали участь більше 800 фахівців Управління та підпорядкованих підрозділів. Загальна оцінка службової підготовки в порівнянні із показниками 2014 року є значно кращою, що яскраво свідчить про те, що Тернопільські рятувальники не лише підтримують свою професійність, але і працюють над її вдосконаленням.

Днями були підведені підсумки огляду - конкурсу «На кращу організацію газодимозахисної служби (далі – ГДЗС) пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС України у Тернопільській області». Метою даного заходу було підвищення боєздатності i вдосконалення професійної майстерності особового складу ГДЗС пожежно-рятувальних підрозділів, покращення матеріально-технічного забезпечення баз, активізація раціоналізаторської та винахідницької роботи.

Огляд-конкурс включав такі етапи, як тестування, виконання оперативної перевірки апаратів на стиснутому повітрі, рятування «потерпілого» та саморятування з навчальної башти, пошук та рятування «потерпілого» в теплодимокамері, проведення реанімаційних заходів«потерпілому».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: Під час фестивалю живої ...

КОМЕНТАРІ