Чернігівський міський відділ внутрішніх справ очолив Антон Шевцов

Чернігівський міський відділ внутрішніх справ очолив Антон Шевцов

11.07.15 12:38 0 631
У Чернігові призначено нового начальника міського відділу внутрішніх справ. Цю посаду обійняв підполковник міліції Антон Шевцов, який останній рік провів в АТО у складі роти особливого призначення міліції.

9 липня в приміщенні Чернігівського міського відділу внутрішніх справ начальник УМВС України в Чернігівській області полковник міліції Едуард Альохін представив нового начальника Чернігівського міськвідділу, зачитавши відповідний наказ МВС України.

На зібранні також були присутні Чернігівський міський голова Олександр Соколов, прокурор міста Андрій Криворучко та начальник управління кадрового забезпечення УМВС Костянтин Фещенко. Кожен із присутніх посадовців побажав новому керівнику міцного здоров'я, терпіння в нелегкій справі та високих показників у роботі.

"Міліцію мають поважати всі, а головне для нас - це забезпечення виконання законів", - підкреслив у своєму виступі міський голова Олександр Соколов. Він назвав колектив міського відділу міліції досвідченими спеціалістами своєї справи та висловив сподівання, що міськвідділ і надалі гідно виконуватиме свої обов'язки з новим керівником.

Шевцов Антон Валерійович народився 29 липня 1976 року в місті Севастополі. В органах внутрішніх справ із грудня 1998 року. Тривалий час працював на оперативних та керівних посадах в УБОЗ УМВС України в м. Севастополі. Під час загальновідомих подій весни 2014 року в Автономній Республіці Крим Антон Валерійович залишився вірним присязі, а тому мусив виїхати з півострова. Добровільно вступив до роти патрульної служби міліції особливого призначення «Луганськ - 1», близько року брав участь у бойових діях у зоні АТО на Сході України. 7 липня 2015 року наказом МВС України призначений начальником Чернігівського міськвідділу міліції.

За матеріалами офіційного сайту УМВС України в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області в ...

КОМЕНТАРІ