Понад 898 тис. людей вже переміщено зі Сходу України та АР Крим від початку роботи Міжвідомчого координаційного штабу,- Микола Чечоткін

Понад 898 тис. людей вже переміщено зі Сходу України та АР Крим від початку роботи Міжвідомчого координаційного штабу,- Микола Чечоткін

13.07.15 10:52 0 543
10 липня в ДСНС відбулося чергове засідання Міжвідомчого координаційного штабу на чолі з Головою ДСНС Миколою Чечоткіним, участь у якому взяли керівники регіональних штабів, представники органів виконавчої влади, які входять до складу Штабу.

В ході наради учасники обговорили питання, що стосуються соціального забезпечення та захисту переселенців, безкоштовного перевезення внутрішньо переміщених осіб зі східних регіонів залізничним транспортом, а також підготовки Проекту Комплексної державної програми щодо підтримки, соціальної адаптації та реінтеграції громадян України, які переселилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції в інші регіони України. Проект Програми найближчим часом буде подано на затвердження до Кабінету Міністрів України.

“Головним питанням на залишається організація життєзабезпечення внутрішньо переміщених осіб на підконтрольній Україні території Донецької та Луганської областей. Також не менш важливим є питання соціального захисту громадян, які наразі тимчасово виїхали зі Сходу країни та проживають у інших регіонах держави. Саме тому ми й надалі докладатимемо максимум зусиль задля гарантування як безпечного переміщення людей, так і надання тимчасового житла та соціальних виплат”, ˗ зазначив Микола Чечоткін.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: батальйон ...
Наступна новина: Рішення про створення ...

КОМЕНТАРІ