На Хмельниччині 12 рятувальників ДСНС отримали посвідчення учасника бойових дій

На Хмельниччині 12 рятувальників ДСНС отримали посвідчення учасника бойових дій

13.07.15 11:24 0 618
10 липня на плацу Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області 12 рятувальників – учасників АТО отримали посвідчення учасника бойових дій. Під гучні оплески рятувальники вітали колег, які протягом 2014-2015 років виконували завдання з інженерно-технічного облаштування оборонних рубежів у Донецькій і Луганській областях.

Начальник Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Олександр Горін подякував колегам за проявлений патріотизм. «Отже, тепер ви маєте право на пільги, передбачені для учасників бойових дій. Рятувальники, котрі теж перебували в зоні бойових дій і подали відповідні документи на отримання посвідчення – найближчим часом їх одержать», - продовжив Олександр Васильович.

Зазначимо, що з вересня минулого року і до 87 чоловік особового складу Головного управління виконували завдання за призначенням в зоні проведення антитерористичної операції, наразі там перебуває восьмеро рятувальників Хмельниччини.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ