Щоб підняти кіностудію ім.Довженка – у Києві щочетверга концерти

Щоб підняти кіностудію ім.Довженка – у Києві щочетверга концерти

13.07.15 11:08 0 644
У рамках суспільного мистецького проекту з відродження Національної кіностудії імені Олександра Довженка в Києві проходять концерти класичної музики просто неба.

Про це повідомляється на сайті Мінстерства культури України.

Камерний «Вівальді-оркестр» в рамках проекту «Концерти природи» виконує відомі слухачам 4 концерти для скрипки з оркестром «Пори року» та інші твори Антоніо Вівальді на території кіностудії Довженка.

««Концерти Природи» надзвичайно популярні в Європі, але в Україні – це перша спроба поєднати музику та природну атмосферу у центрі міста», – зазначають у Мінкультури.

Концерти відбуватимуться щочетверга впродовж липня. Перший концерт відбувся 9 липня, наступні заплановано на 16, 23 та 30 липня.

«Під час концертів глядачі зможуть побачити унікальні костюми та ретро-автомобілі, спробувати страви, створені за рецептами кіностудії», – обіцяють організатори.

Адреса кіностудії: просп. Перемоги, 44. Початок концерту о 19.00.

Вартість квитка – 50 грн.

Нагадаємо, цього року фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST відбудеться на кіностудії ім. Довженка. Організатори заявили, що в деяких приміщеннях, які їм виділили, не працює електрика і наявні гори сміття, водночас адміністрація кіностудії не хоче йти на зустріч команді фестивалю.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Закарпаття: подробиці ...

КОМЕНТАРІ