В Чернівецькій області мінімум адміністрування і заборон,максимум безпеки і комфорту для громадян (+фото)

В Чернівецькій області мінімум адміністрування і заборон,максимум безпеки і комфорту для громадян (+фото)

13.07.15 11:07 0 613
Таке завдання поставило перед особовим складом керівництво УДАІ УМВС України в Чернівецькій області, забезпечуючи безпеку дорожнього руху під час Петрівського ярмарку.

«Петрівка» — один з найбільш масових заходів у Чернівцях із залученням великої кількості учасників, відвідувачів, гостей міста в його історичній частині з вузькими вулицями, активним пішохідним, автомобільним рухом, щільним графіком роботи громадського транспорту.

Як стверджують організатори, ярмарок, традиції якого на Буковині підтримуються впродовж двох століть, цього року зібрав рекордну кількість заявок з батьох областей України, прийняв гостей і з інших держав, зокрема, Румунії, Польщі, Молдови, Німеччини.

Безпосередню участь у забезпеченні громадського порядку під час свята взяли буковинські правоохоронці, що несли службу у посиленому режимі.

Відповідальну місію виконали і працівники ДАІ Буковини, на яких покладались функції із забезпечення безпеки дорожнього руху. До виконання цього завдання було залучено увесь особовий склад міської автоінспекції, а також екіпажі ДПС з інших пірозділів ДАІ.

Загалом, на 6-ти майданчиках, де відбувалось ярмаркове дійство, одначасно у місті було задіяно понад три десятки екіпажів ДПС. Дислокація нарядів відбувалась у відповідності із програмою святкувань, перекриттями вулиць, заздалегідь анонсованими через засоби масової інформації.







Мінімум адміністрування і заборон, максимум безпеки і комфорту для громадян — таке завдання перед особовим складом поставило керівництво облдержавтоінспекції, виконуючи свою частку обов’язків у ярмарковій програмі.













Завдяки чіткій координації дій екіпажів ДАІ, піших патрульних, оперативному реагуванню на дорожню ситуацію мети було досягнуто. Скажімо, під час святкової ходи учасників ярмарку працівники ДАІ застосували «каскадний» метод організації дорожнього руху. Тобто, кожна примикаюча до головної вулиця перекривалась поетапно, залежно від руху колони. Транспортній дисципліні сприяли і заздалегідь оснащені конусами безпеки місця, встановлені відповідно до ярмаркової інфраструктури, і регулювання руху в «ручному режимі», і роз’яснення пішоходам, водіям порядку руху при безпосередньому спілкуванні з ними у тих чи інших ситуаціях.









Прес-служба УДАІ УВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Щоб підняти кіностудію ...

КОМЕНТАРІ