Діти загиблих в АТО чернівчан отримали подарунки від мешканців Коніна

Діти загиблих в АТО чернівчан отримали подарунки від мешканців Коніна

13.07.15 09:05 0 617
Міський голова Олексій Каспрук під час свого перебування в місті-побратимі Чернівців- Коніні зустрівся з його президентом Йозефом Новіцкі і обговорив ситуацію в Україні і зокрема в Чернівцях, а також звернувся з проханням про допомогу, зокрема дітям, батьки яких загинули в АТО або поранені. Одразу мешканці Коніна долучились до акції «Конін-Чернівці. Допоможемо дітям України» і зібрали 3,6 тонн гуманітарної допомоги на суму 47 тисяч злотих. Пройшло лише кілька місяців і вже 11 липня в Чернівецькій міській раді вручали подарунки від поляків маленьким чернівчанам, батьки яких загинуло на Сході України.

Олексій Каспрук подякував всім мешканцям міста–побратима Чернівців і президенту Йозефу Новіцкі, який під час вручення допомоги був на прямому зв'язку з Чернівцями. «Як ніколи, важливо жити з відчуттям, що в тебе є справжні друзі, які завжди прийдуть на допомогу, – сказав Олексій Каспрук, звертаючись до свого колеги, – велика подяка кожному мешканцю Коніна, всім, хто долучився до цієї акції і хто допоміг зібрати і передати в Чернівці гуманітарну допомогу».

Вже найближчим часом понад 600 дітей отримають допомогу.

У сесійній залі міської ради подарунки дітям і їхнім матусям вручав Олексій Каспрук і заступник президента міста Конін Славомір Лорек, який перебував в Чернівцях у складі польської делегації на Петрівському ярмарку. Кожній дитині вручили шкільний рюкзак з навчальним приладдям та іграшками, а сім'ям – продуктові набори.

Президент міста Конін Йозеф Новіцкі побажав чернівчанам миру і добробуту, а також висловив сподівання на ще більш міцні і дружні стосунки між нашими містами.

У серпні на запрошення мерії міста Конін в молодіжному таборі відпочиватимуть чернівецькі діти учасників антитерористичної операції.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Харківський «Металіст» ...

КОМЕНТАРІ