В Закарпатській області чергові подробиці мукачівської перестрілки

В Закарпатській області чергові подробиці мукачівської перестрілки

13.07.15 14:14 0 1296
Як стало відомо виданню «Карпатський об'єктив» в Мукачеві трапилося НП. Як повідомляють окремі сайти, на території колишнього клубу «Червоний дракон» і комплексу «Антарес» на вул. Лермонтова було чути численні постріли.

За інформацією сайту mukachevo.net, на територію комплексу спробували вдертися невідомі нападники, які нібито представилися членами організації «Правий сектор». Однак їм протистоять зі зброєю охоронці та люди з оточення народного депутата Михайла Ланя. Отримати офіційну інформацію від Правого сектора чи правоохоронців наразі не вдалося.

Як стало відомо нашому виданню, на місце події крім міліції приїхали й працівники СБУ та обласної прокуратури. Згодом, стрілянина мала місце біля Червоної гори. Дорогу для автомобілів перекрили, і проводиться спецоперація щодо затримання учасників конфлікту. На кількох вулицях міста обмежено рух авто.

Читайте також:

Приїхали: на Закарпатті почалося своє АТО

І хоча інформації про жертви ще не надійшло, однак у соціальній мережі деякі місцеві жителі стверджують, що вісім чоловік поранено і вони знаходяться в лікарні, Ще деякі особи в соцмережах повідомляють, що є двоє загиблих. Щоправда, офіційної інформації від правоохоронців немає.

Крім того, ще один мукачівець в соціальній мережі повідомив про те, що на допомогу Правому сектору їдуть машини з Львівської області… Як стало відомо з деяких поінформованих джерел в комплексі «Антарес» (який належить народному депутату Михайлу Ланю) бійці Правого сектора нібито застрелили якогось чоловіка потім вони тікали і їх заблокували на перехресті при виїзді з міста. Під час сутички Правий сектор застосував автомати, кулемети і навіть РПГ. Одному з міліціонерів відірвало ногу. Появилася інформація й про те, що є біля 6 загиблих, однак отримати офіційного підтвердження щодо цього не вдалося.

Крім того, з конфіденційних джерел стало відомо, що в Перечині оперативники також провели затримання озброєних людей. На Закарпатті силові структури ввели план «Перехват», а працівники прикордонної служби посилили охорону державного кордону. Сподіваємося, що згодом силові структури прокоментують всі ці події, які мали місце в Мукачеві.

Іван Ладжун

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область:в ...
Наступна новина: Кожен мешканець Львівщини ...

КОМЕНТАРІ