Харківський «Металіст» гостював на Закарпатті. Ексклюзивне інтерв’ю з Олександром Севідовим

Харківський «Металіст» гостював на Закарпатті. Ексклюзивне інтерв’ю з Олександром Севідовим

13.07.15 09:08 0 771
27 червня по 11 липня «Металіст» під керівництвом Олександра Севідова провів другий навчально-тренувальний збір. Місцем своєї дислокації «жовто-сині» обрали добре знайомий по попереднім візитам у Закарпаття готельно-спортивний комплекс «Камелот», розташований у селі Кам'яниця, що в десяти кілометрах від Ужгорода.

Головний тренер харківського ФК «Металіст» Олександр Севідов розповів про загальне враження від закарпатського прийому, пропущений гол від угорців, внутрішні проблеми команди, наболілі фінансові питання та непрості взаємини з ужгородським ФК «Говерла».

– Товариським поєдинком проти угорського «БолмозУйварош» ви завершуєте підготовку до Чемпіонату України з-поміж команд Прем'єр-Ліги. Чи задоволені Ви тренувальними зборами, які провели в Закарпатті?

Читайте також:

На Міжгірщині провели футбольний турнір пам'яті полеглого героя АТО

– Так, все було достатньо добре та комфортно для нас, окрім того, що протягом декількох днів було по-жахливому спекотно. Але, тим не менше, ми не могли на це вплинути. А те, що стосується безпосередньо полів, харчування та проживання, – тут ніяких питань нема, все пройшло на достатньо високому рівні.

– Окрім сьогоднішнього матчу, Ваші підопічні зіграли три спаринги із закарпатськими командами та однією львівською. Не пропустили при цьому жодного голу. Забили натомість вісімнадцять. Це завдяки хорошому захисту чи продуктивному нападу?

– У цілому достатньо надійно зіграли, проте, вже пропустили… Тому важко казати, що ми безгрішні в обороні. Хоча і не було такого напруження біля наших воріт, але дві атаки були дуже небезпечними. Відверто кажучи, я навіть трохи радий тому, що ми пропустили гол, бо інколи хочеться посварити захисників, а всі на «0» і нема за що. От буде за що їх посварити.

– Дебютний гол у ваші ворота забивають угорці. Ваша характеристика першої половини зустрічі.

– У принципі, ми були готові до такого футболу. Практично всі угорські команди грають у такому стилі. Вони дуже грамотно перекривають зону, достатньо гостро атакують, досить технічні футболісти. Ми задовго розслаблялись, все-таки збори скоро завершуються, практично всі хлопці їдуть, тому це психологічно важко. Але це не виправдання для того щоб не прагнути виграти.

– Уже завтра харківський «Металіст» повертається додому у відсотковому співвідношенні. Наскільки команда готова до першого матчу із львівськими «Карпатами»?

– Насправді, дуже важко сказати, адже ще більше, ніж половина, того складу, який вийшов у першому таймі, не підписали контракт із клубом. Тому є певне напруження, нюанси… Але ми намагатимемося їх вирішити до початку Чемпіонату. Хоча розуміємо, що буде доволі важко показати гідну гру із самого початку.

– Без сумніву, на команду ще чекає підсилення. Які ланки потребують цього найбільше?

– Усі ланки потребують підсилення. Тому ми намагаємося знайти гравців. Але найважливіше – те, щоб ми підписали тих гравців, які вже є у команді.

– Матеріальне становище команди залишає бажати лише кращого. На Вашу думку, у якій перспективі фінансові питання будуть вирішені?

– Ми над цим питанням працюємо. Це, на жаль, чи на щастя, питання не до мене. Ми тільки можемо сподіватися, що всі ці питання і проблеми будуть вирішуватися, і вкінці-кінців вирішаться у позитивний бік для нас.

– А тепер знову до Закарпаття. Чи вподобали Ви когось із місцевої перспективної молоді та відповідно запросили до своєї команди?

– Ні, нікого не запросили. Нам би ще своїх підписати, не кажучи вже про те, щоб когось запрошувати… Я побачив, що є непогані хлопці, технічні, швидкі. Але у вас є своя команда, котра, напевно, їх запросить.

– І до неприємного. Який стан справ через призму Ваших фінансових відносин з ужгородською «Говерлою»?

– У стадії вирішення. Було вже рішення всіх судів… Я поки що не хотів би коментувати у якихось тонах, я скажу в нейтральних: є рішення суду про зняття з «Говерли» трьох очок.

Розмовляв після матчу з угорським «БолмозУйварош» Віталій БІРОВЧАК.

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: у парку відпочинку юні ...
Наступна новина: Іран і шість світових ...

КОМЕНТАРІ