У Хмельницькому правоохоронці розшукують хуліганів,з вини яких відбувся вибух на території школи

У Хмельницькому правоохоронці розшукують хуліганів,з вини яких відбувся вибух на території школи

13.07.15 10:40 0 564
Вчора близько 22.00 години на лінію «102» надійшло повідомлення про вибух, що стався на території ЗОШ № 28,що в мікрорайоні Озерна.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Хмельницького міськвідділу. На першому поверсі школи правоохоронці виявили п'ять розбитих вікон. Скло було вкрите невеликими отворами від пострілів, ймовірно із травматичного пістолета. Свідки пояснили, що вони були там давно.

Також під час огляду місця події у дворі школи біля спуску у підвальне приміщення міліціонери виявили сліди від вогнища. Хулігани, які розпалили багаття, кинули у нього аерозольний балончик від фарби під тиском. Балончик вибухнув, і раніше пошкоджені шибки попадали на асфальт. Вибух був доволі гучним і налякав мешканців довколишніх будинків. На щастя, ніхто не постраждав.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України. Правоохоронці звертаються до можливих свідків події з проханням надати будь-яку інформацію, яка допоможе допомогти в розкритті даного правопорушення.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ