На Вінничині департамент будівництва,містобудування та архітектури облдержадміністрації презентував карту пріоритетів і цілей на 2015 рік (+фото)

На Вінничині департамент будівництва,містобудування та архітектури облдержадміністрації презентував карту пріоритетів і цілей на 2015 рік (+фото)

14.07.15 15:52 0 780
Директор Департаменту Дмитро Романченко здійснив презентацію основних напрямків діяльності даного структурного підрозділу ОДА під час наради в облдержадміністрації 13 липня.

Пріоритетним напрямком роботи управління капітального будівництва на 2015 рік, як зазначив Дмитро Романченко, залишається завершення робіт на розпочатих об'єктах незавершеного будівництва.

«Із загальної кількості об'єктів незавершеного будівництва по Департаменту доцільно у найближчі 2-3 роки завершити 44 об'єкти,- підкреслив він. - Першочергово у 2015 році заплановано завершити 25 об'єктів.

Для виконання цієї задачі потреба в коштах становить 80,9 млн.грн.:

- 17,7 млн.грн - з обласного бюджету

- та 64,8 млн.грн. з державного бюджету».

Крім того, зазначив посадовець, потрібне цільове фінансування на придбання медичного обладнання для хірургічного корпусу лікарні ім. Пирогова. На при загальній кошторисній вартості робіт 219,4 млн.грн. з початку будівництва вже виконано робіт на суму 136,3 млн.грн.

На 90% завершені будівельно-монтажні роботи по об'єкту, частково придбано та змонтовано медичне обладнання. В поточному році планується виділення коштів з Державного фонду регіонального розвитку в обсязі 22,7 млн.грн.

За рахунок цих коштів заплановано завершення будівельних робіт по цокольному, першому та другому поверху будівлі з улаштуванням процедурних кабінетів та забезпечення їх медичним обладнанням.

Також замовлено і проводиться коригування проектно-кошторисної документації з перерахунком у діючі ціни.

«Ми очікуємо додатковий ресурс – близько 7 млн.грн. з обласного бюджету та 64,8 млн.грн., - з державного фонду регіонального розвитку, яке передбачає ще й співфінансування в сумі 5,6 млн.грн. з місцевих бюджетів.,-повідомив Дмитро Романченко. Завдяки цим коштам в поточному році планується завершити в першу чергу роботи з переведення котелень бюджетних закладів на альтернативні види палива: котельні ЗОШ в с.Копайгород Барського району; котельню бази спеціального медичного призначення в м. Липовець та котельні Бершадської і Шаргородської ЦРЛ;

За рахунок цих коштів планується завершити в поточному році 6 навчальних закладів. Також будуть продовжені роботи по об'єктах, які плануються до введення в 2016 та наступних роках.

Директор Департаменту будівництва, містобудування та архітектури облдержадміністрації зупинився також на проблемних питаннях у будівельній галузі області. Одне із них - відсутність порядку передачі на баланс і у власність введених в експлуатацію об'єктів, які будувались за рахунок бюджетних коштів і замовником будівництва яких виступає структурний підрозділ облдержадміністрації.

Повний варіант презентації наводимо нижче.

презентація департаменту будівництва.pptx













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку працівники КП ...
Наступна новина: Аттракцион - дом страха

КОМЕНТАРІ