Луцьк: арт-хакатон “Університет міста” запрошує обговорити міський простір

Луцьк: арт-хакатон “Університет міста” запрошує обговорити міський простір

14.07.15 17:17 0 654
17-18 липня у Луцьку відбудеться захід, присвячений розвитку міського простору - арт-хакатон “Університет міста”, який поєднає у собі освітній, культурний, практичний аспекти існування міста та інформаційні технології.

Це відкрита платформа для діалогу та взаємодії всіх, хто шукає найкращі ідеї для Луцька і хоче втілювати їх у життя. Учасники цього діалогу – громадські активісти, влада, соціально відповідальний бізнес, фахівці-експерти та прості лучани.

Арт-хакатон складатиметься з лекцій, презентацій та воркшопів. Вони розкажуть про взаємодію мистецтва і технологій, історії та інновацій, культури та даних про місто тощо. Рішення проекту можна буде продемонструвати потенційним інвесторам і партнерам події.

В рамках арт-хакатону вуличними художниками із Житомира та Одеси будуть створені 2 мулати у центральній частині Луцька.

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ, попередньо зареєструвавшись: https://goo.gl/jBxW9A

Інформація для учасників. Окрім прийти як гість на арт-хакатон, у ньому можна взяти активну участь.

а) Учасник. Якщо у вас є ідеї чи просто ініціативи внести зміни у міський простір - реєструйтеся на участь у хакатоні. З зареєстрованиїх учасників будуть сформовані команди, які працюватимуть над створенням прототипу своєї ідеї та представлять її на конкурсі.

б) Команда. Якщо у вас є команда однодумців, візьміть участь у хакатоні! За два дні ви зможете послухати експертів, здобути натхнення, та розробити й презентувати проект для міського простору Луцька. Що це може бути? Абсолютно все, що можна змінити на вулицях міста: від смітників та лавок до створення мобільних додатків чи сайтів, пов'язаних з міським простором.

в) Доповідач. Якщо ви втілювали проект та маєте досвід у втіленні ідей для міського простору - запрошуємо стати доповідачем лайвшопу або ж презентувати діючий проект!

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Технология выполнения ...
Наступна новина: ГУ ДСНС України у ...

КОМЕНТАРІ