В Луцьку на нараді в голови облдержадміністрації обговорили актуальні питання життєдіяльності краю

В Луцьку на нараді в голови облдержадміністрації обговорили актуальні питання життєдіяльності краю

14.07.15 13:02 0 634
Відбулася чергова оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У нараді взяли участь перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступник міського голови Лариса Соколовська.

На нараді розглянули питання шостої хвилі мобілізації. Зокрема, в. о. обласного військового комісара Роман Кулик повідомив, що зменшено план щодо кількості мобілізованих осіб. Так, за час щостої хвилі до лав Збройних сил України необхідно мобілізувати 1300 осіб. Проведено оповіщення військовозобов'язаних. Однак, цей показник низький. Багато осіб не живе за місцем реєстрації, перебувають за кордоном на заробітках чи відпочинку.

Обговорено питання реформування дорожньої галузі, стан бюджетного процесу області, роботу управління кадрової роботи і формування кадрового резерву ОДА.

Під час наради голова облдержадміністрації Володимир Гунчик розповів про створення експертної ради з питань видавничої справи. За його словами, до неї включать представників облдержадміністрації та обласної ради, громадських організацій, книговидавців, письменників. Він зауважив, що два тижні прийматимуться пропозиції щодо кадрового складу цієї ради.

Повідомив Володимир Гунчик і про продовження реорганізації структури облдержадміністрації. Зокрема, зміни торкнуться управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції, департаменту економічного розвитку і торгівлі, апарату облдержадміністрації.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Реклама на транспорте
Наступна новина: Івано-Франківщина: гриби!

КОМЕНТАРІ