Луцьк: ще три дні з життя табору «Літо - 2015»

Луцьк: ще три дні з життя табору «Літо - 2015»

14.07.15 11:01 0 639
Промайнуло ще три дні з життя спортивно-оздоровчого табору денного перебування «Літо — 2015» Луцького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

9 липня ранок зустрів нетривалим дощем. Це не завадило провести за програмою табору на спортивному майданчику загальноосвітньої школи № 17 турнір з міні-футболу. Команди були розподілені на дві групи - молодшого і середнього шкільного віку. Зустрічі пройшли в хорошому настрої та спортивній боротьбі.

Наступного дня, у п'ятницю, відбулась екскурсія на дитячу залізницю у Луцьку, яка є однією з найменших дитячих залізниць України. Її довжина лише 1,5 км. Діти подорожували потягом «Юність» 7 хвилин від станції “Росинка” до станції “Водограй” вздовж невеликої річки Сапалаївка і стільки ж у зворотньому напрямку.

По завершенні екскурсії у клубі «Лучеськ» першорозрядники Сергій Григорович і Артем Матвійчук давали сеанс одночасної гри в шашки та шахи усім охочим учасникам табору, які хотіли випробувати свої можливості.

У шашках абсолютним переможцем став Сергій Григорович. А у шахах Артем Матвійчук переміг усіх, крім першорозрядника з шахів Максима Гузьо, з яким зіграв у нічию.

Суботнього дня хлопчаки та дівчата в клубах за місцем проживання змагалися у грі з тенісу настільного, хокею настільного, лото, а любителі футболу і бадмінтону на спортивному майданчику удосконалювали свою майстерність володіння м'ячем та ракеткою.

Також цього дня проведено конкурси малюнків. Кращі дитячі доробки експонуються на стендах у клубах. Юні художники взяли участь і в конкурсі малюнків на асфальті.

В післяобідню пору вихованці клубів разом із керівниками готували туристичне спорядження, адже 13 липня, вирушили на озеро Світязь, де будуть відпочивати чотири дні у наметовому містечку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что собой представляют ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ