Волинська область: рятувальники провели пізнавальну акцію «Запобігти,врятувати,допомогти» для дітей,які відпочивали у центральному парку міста Володимира-Волинського

Волинська область: рятувальники провели пізнавальну акцію «Запобігти,врятувати,допомогти» для дітей,які відпочивали у центральному парку міста Володимира-Волинського

14.07.15 12:22 0 606
12 липня у місті Володимирі-Волинському на території Слов’янського парку рятувальники провели пізнавальний захід для дітей під девізом «Безпека у житті – життя у безпеці». Пізнавальне дійство відбулося у рамках акції «Запобігти, врятувати, допомогти». Окрім дітей різних вікових групи, до цікавого видовища долучалися й дорослі, які разом з дітьми прийшли на відпочинок до парку.

Рятувальники нагадали дітям основні правила безпеки життєдіяльності: зокрема, як поводитися під час відпочинку у лісі, щоб не трапилася пожежа, яких правил варто дотримуватися, відпочиваючи на воді. Співробітники ДСНС закликали дітей бути обережними у побуті та не гратися сірниками. Вони також вручали дітворі інформативні та яскраві матеріали зі стислим викладом основних правил безпеки життєдіяльності.

Окрім того, працівники пожежно-рятувальної служби продемонстрували юним глядачам зразки бойового одягу та спорядження та розповіли за яких умов його застосовують. Діти мали змогу не тільки ретельно розглянути арсенал спорядження працівників Cлужби «101», але й приміряти окремі його елементи на себе і навіть посидіти у кабіні пожежно-рятувального автомобіля, відчувши себе справжнім вогнеборцем.

На згадку про пізнавальне дійство дітей залюбки фотографували їхні батьки.

Завершилася акція ліквідацією умовної пожежі. Саме цей елемент програми незмінно викликає шквал позитивних емоцій та захоплення серед глядачів будь-якого віку. До того ж діти й самі мали можливість спробувати подати воду на гасіння умовної пожежі.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ