ДТП на Волині: протягом вихідних травмувалося троє осіб

ДТП на Волині: протягом вихідних травмувалося троє осіб

14.07.15 10:15 0 671
11 липня близько 22-ї години в місті Ковель на перехресті вулиць Варшавської та Шевченка 30-річна місцева мешканка, керуючи автомобілем «Фольксваген-кадді», спричинила ДТП. Здійснюючи маневр повороту ліворуч із головної дороги на другорядну, жінка не надала переваги в русі автомобілю «Джип-Черокі» під керуванням 27-річного ковельчанина, який рухався назустріч головною дорогою. Внаслідок ДТП водій «Фольксваген-кадді» отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в Ковельську центральну районну лікарню.

Того ж дня, близько 22-ї години у Ковелі 28-річний водій автомобіля«Мерседес Бенц» здійснив наїзд на 17-річну ковельчанку. Внаслідок ДТПдівчина отримала тілесні ушкодження. ПІсля огляду лікарів її відпустили додому.

Близько 14-ї години 12 липня в селі Дачне Ківерцівського району під колеса авто потрапив ще один пішохід. За попередніми даними, 31-річний місцевий житель раптово вийшов на дорогу перед автомобілем «Вольво-ХС-90», за кермом якого перебувала 42-річна жителька села Липини Луцького району. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у Ківерцівську центральну районну лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Как профессионально ...

КОМЕНТАРІ