Тернопільська область: ліквідовано 4 пожежі

Тернопільська область: ліквідовано 4 пожежі

14.07.15 09:25 0 689
12 липня о 13:34 надійшло повідомлення про пожежу стерні на полі в селі Синьків Заліщицького району. На виклик негайно вирушила місцева пожежна команда села Синьків. Вогнем знищено 15 га стерні та 1 га чагарників. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Цього ж дня о 15:27 виникла пожежа сухої трави на відкритій в м. Тернопіль. Вогнем знищено суху траву на площі 3 м кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

12 липня о 17:35 до оперативно-диспетчерської служби надійшов виклик про пожежу господарської будівлі в селі Олексинці Борщівського району. Полум’я знищило покрівлю на площі 90 м кв., перекриття на площі 70 м кв. та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано завдяки вправним та організованим діям чергового караулу 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

12 липня о 19:10 в виникла пожежа в лісопосадці (самосів) Заліщицького лісництва у селі Синьків. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі 0,03 га. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюється. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди села Синьків, врятовано 5 га лісового масиву.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Професії,яких навчають у ...
Наступна новина: З 15 липня працівники ...

КОМЕНТАРІ