Івано-Франківськ міська рада прийняла рішення про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно

Івано-Франківськ міська рада прийняла рішення про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно

14.07.15 10:33 0 1453
На позачерговій 55/1 сесії депутати міської ради схвалили проект рішення про надання пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Івано-Франківська

Керуючись статтями Податкового кодексу України міська рада вирішила зменшити базу оподаткування об'єктів житлової нерухомості, в тому числі їх часток, що перебувають у власності фізичної особи платника податку: для квартир незалежно від їх кількості – на 120 кв. метрів; для житлових будинків незалежно від їх кількості – на 240 кв. метрів; для різних типів об'єктів житлової нерухомості, в тому числі їх часток – на 280 кв. метрів.

За рішенням міської ради звільнено від сплати податку на нерухоме майно осіб, які належать до учасників бойових дій, ветеранів ОУН-УПА, у власності яких перебувають об'єкти житлової та/або нежитлової нерухомості.

Також звільняються від податку приватні дошкільні та приватні загальноосвітні навчальні заклади, у власності яких перебувають об'єкти нежитлової нерухомості, та вищі навчальні заклади приватної форми власності І-ІV рівня акредитації, у власності яких перебувають об'єкти нежитлової нерухомості, крім об'єктів нерухомості, які здаються в оренду, лізинг, позичку та використовуються у підприємницькій діяльності.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді

Читайте також: Аренда квартиры в Ульяновске
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення Головного ...
Наступна новина: Преимущества окон VEKA

КОМЕНТАРІ