В Закарпатській області у с. Велика Добронь горіло пшеничне поле

В Закарпатській області у с. Велика Добронь горіло пшеничне поле

14.07.15 08:02 0 679
Ввечері 12 липня в с. Велика Добронь Ужгородського району трапилося загорання сухої трави. Із сухостою вогонь перекинувся на пшеничне поле, розташоване на приватному земельною паю. Пожежу помітив власник земельної ділянки, який о 20:55 повідомив про подію до оперативно-рятувальної служби.

Для ліквідації загорання задіяли одне відділення вогнеборців державного пожежно-рятувального поста с. Велика Добронь. Бійці ДСНС, оперативно прибувши до осередку загорання, вже о 21:05 локалізували пожежу, завадивши поширенню вогню на решту поля. Через 15 хвилин загорання вдалося повністю ліквідувати.

Остаточну причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – необережне поводження з вогнем. Прямі збитки оцінили у 500 грн, адже полум’я знищило 0,01 га пшениці, а також суху траву на площі 0,02 га.

Загалом протягом останніх трьох діб, окрім вищезазначеного випадку, на Закарпатті сталося 3 пожежі в екосистемах. Два факти загорання сухотрав’я зафіксували в Ужгородському районі й один – у Мукачеві. При цьому вогнем було знищено більше гектара сухої рослинності.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ