Юні чернігівці вивчали іноземні мови у пришкільних таборах

Юні чернігівці вивчали іноземні мови у пришкільних таборах

14.07.15 08:06 0 702
Оздоровлення дітей у літній період є складовою частиною роботи навчального закладу зі зміцнення та збереження фізичного та психічного здоров'я дітей.

Відповідно до плану проведення оздоровчої кампанії у Чернігові в поточному році з 2 по 19 червня на базі загальноосвітніх навчальних закладів працювали 34 пришкільні табори відпочинку з денною формою перебування. Різними формами організації змістовного дозвілля було охоплено 1924 дитини, з них 1700 – за рахунок коштів міського бюджету.

Основна увага приділялась охопленню відпочинком дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

На базі пришкільних таборів було організовано роботу семи мовних таборів: СЗНЗ № 1 (англійська, французька, німецька мови), № 2 (англійська, німецька мови), № 36 (англійська, німецька мови), ліцеї: № 15 (англійська мова), № 22 (англійська мова), № 32 (англійська, французька, німецька мови), ЗНЗ № 35(англійська мова), а також літню школу на базі гімназії № 31 (хореографія).

З метою організації змістовного відпочинку діти залучалися до проведення різноманітних конкурсів, вікторин, спортивних змагань, екскурсій, відвідування музеїв, театрів, виставок тощо.

За інформацією управління освіти міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: У Львові внаслідок ДТП ...

КОМЕНТАРІ