У Рівненській області рятувальники навчають громадян правилам безпеки за місцем проживання

У Рівненській області рятувальники навчають громадян правилам безпеки за місцем проживання

14.07.15 13:42 0 641
12 липня рятувальники Костопільщини спільно з представниками сільської ради та працівниками соціального захисту, провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектора села Постійне Костопільського району.

Рятувальники нагадали як дорослим, так і дітям про необхідність бути пильними при використанні відкритого вогню, газового обладнання та електроприладів, навели приклади останніх пожеж та причин їх виникнення.

Особливу увагу рейдова група акцентувала на дворогосподарствах соціально незахищених верств населення, що входять до так званої групи ризику, котрі за певних обставин опинилися за межею бідності й питання забезпечення пожежної безпеки власних помешкань у них стоять далеко не на першому місті.

Разом з тим, працівники Служби порятунку наголошували людям й на дотриманні правил пожежної безпеки в екосистемах та безпеки на воді.

Для кращого сприйняття необхідної інформації працівники ДСНС роздали місцевим мешканцям відповідні листівки та експрес-інформації із правилами безпеки життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ