Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 10 пожеж

Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 10 пожеж

14.07.15 15:30 0 598
За останні 3 доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області виїжджали на ліквідацію 10 пожеж. Так, 10 липня в Чернівцях по вул. Сторожинецькій пожежа виникла в житловому будинку. На момент виникнення пожежі в будинку нікого не було, тому небезпеку помітили мешканці сусідніх будинків вже тоді, коли пожежа поширилася на значну площу. Поширенню вогню сприяли дерев’яні конструкції будинку. Люди повідомили про небезпеку Службу порятунку 101, проте внаслідок запізнілого виявлення пожежі вогонь вже охопив площу 120 кв.м.. За лічені хвилин на місце події прибули вогнеборці двох пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру. Через сильне задимлення, яке виникло на пожежі, рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Бійці ДСНС локалізували пожежу, не допустивши її розповсюдження. В подальшому небезпека була ліквідована. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено покриття та перекриття будинку. Оперативні дії бійців ДСНС дозволили врятувати від знищення житловий будинок.

Ще одна пожежа в житловому будинку сталася 11 липня в селі Горішні Шерівці Заставнівського району. Пожежу помітили сусіди, оскільки домовласниці в будинку не було. Складність пожежі полягала в тому, що в конструкціях будинку було багато дерев’яних елементів. Окрім цього, будинок був сильно захаращений легкозаймистими матеріалами, що також сприяло поширенню вогню. За місцем виклику були направлені пожежно-рятувальні підрозділи міст Чернівці та Заставна, які ліквідували пожежу.

Всього в ході ліквідації пожеж, які виникли в Чернівецькій області за останні 3 доби, вогнеборці врятували від знищення 5 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ