Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали «Ауді»,водій якого скоїв смертельне ДТП та залишив місце пригоди (+фото)

Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали «Ауді»,водій якого скоїв смертельне ДТП та залишив місце пригоди (+фото)

14.07.15 12:27 0 623


Працівники Державтоінспекції Рівненської області встановили та розшукали автомобіль, водій якого здійснив наїзд на пішохода та після скоєння ДТП зник у невідомому напрямку.

11 липня близько півночі до чергового УДАІ УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення, що в селі Трипутня Дубровицького району сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком.

Невідомий водій збив 52-річного пішохода, місцевого жителя, після чого зник у невідомому напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловік від отриманих травм загинув на місці події.

На розшук автомобіля та водія, що скоїв ДТП, черговий управління Державтоінспекції орієнтував усі наряди ДПС ДАІ, які несли службу в Дубровицькому та прилеглих районах області. За уламками, що були виявлені на місці події, правоохоронці з'ясували, що наїзд було скоєно автомобілем «Aуді-80» зеленого кольору.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники ДАІ встановили, що до скоєння дорожньо-транспортної пригоди причетний 17-річний житель Дубровицького району, який керував автомобілем «Aуді-80». Крім цього, водій іномарки не мав посвідчення водія на право керування автомобілем та реєстраційних документів на транспортний засіб. До того ж, перевіривши легковик за всіма базами Державтоінспекції, правоохоронці виявили, що автомобіль «AUDI-80» ввезений на територію України з порушенням митних правил.

Транспортний засіб працівники ДАІ доставили в Дубровицький райвідділ міліції. Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Вінничині валерій ...

КОМЕНТАРІ